Een van de nieuwste aanwinsten in de collectie van Ditvoorst Slaapwinkel is het merk Pullman, onderdeel van Hilding Anders Netherlands. Het merk is gevestigd in Vroomshoop, vanuit waar alles ontworpen, geproduceerd en getransporteerd wordt naar de erkende Pullman dealers in Nederland en Belgie, waaronder dus sinds kort ook Ditvoorst Slaapwinkel!

Onze Collecties

De ruime collectie Boxsprings en Matrassen zijn van hoogstaande kwaliteit. Een Pullman boxspring is een gestoffeerde en verende mastrasdrager, voorzien van een comfortabel pocketveringinterieur. Dit interieur heeft als eigenschap dat het over het totale bedoppervlak, inclusief de zijkanten, meeveert.Pullman Matrassen Tilburg

Hoogwaardig ambachtelijk handwerk en hoogstaande kwaliteit in materiaalkeuze staan garant voor een jarenlang aangename slaapervaring. Op alle Pullman boxsprings geldt een garantie van 25 jaar tegen frame- en veerbreuk. De garantie heeft betrekking op alle vaste en verstelbare Pullman boxsprings en geldt voor breuk van metalen delen van het bed, voor de metalen veren en het bedframe.

Uw optimale slaapcomfort houdt Pullman wakker!

Ieder persoon is verschillend, en vaak zijn de wensen omtrent slaapcomfort al even verschillend. Waar de een graag omringt wordt door een wolk van dons, ligt de ander liever op een steviger matras. Om te kunnen voorzien in ieders slaapbehoefte, ontwikkelt Pullman een grote diversiteit aan matrassen!

Pullman Tilburg- Kom Nu Proefliggen!

Bent u al in dromenland bij het zien van deze fantastische collectie? Kom dan gerust eens proefliggen bij Ditvoorst Slaapwinkel aan de Schouwburgring 122 in Tilburg. Vindt u deze collectie nu al helemaal het einde? Klik dan op de like-button hieronder, en deel dit bericht dan met uw vrienden via Facebook!
Vindt u deze collectie nu al helemaal het einde? Klik dan op de like-button hieronder, en deel dit bericht dan met uw vrienden via Facebook!