Donzen dekbed

Dekbedden
U kunt kiezen voor een donzen dekbed. Donzen dekbedden zijn licht in gewicht en dat voelt prettig aan. De stilstaande lucht tussen de donshaartjes zorgt voor een uitstekende isolatie die ’s zomers de warmte tegenhoudt en ’s winters de kou. Bovendien neemt het dons vocht op. De optimale ventilatie- en vochtregulatie garanderen een prettige slaap.

Om er zeker van te zijn dat alleen het beste dons in de dekbedden komt, vullen wij ze zelf met onze eigen donsvulmachine. Op die manier maken we voor iedere klant precies het juiste dekbed. Leverbaar in diverse breedte- en lengtematen.

Wollen Dekbed

Misschien gaat uw voorkeur uit naar wol, dat zwaarder aanvoelt op het lichaam. De 100% zuivere scheerwol zorgt voor een optimaal slaapklimaat in uw bed. Wol heeft een natuurlijk absorptie- en ventilatievermogen. Ze kan maar liefst 40% van haar eigen gewicht aan vocht opnemen zonder klam aan te voelen. Ook de wollen dekbedden leveren we in verschillende vulgewichten, lengte- en breedtematen.

Wildzijde dekbed (anti-allergisch)

Dekbedden-vullen
Een natuurproduct dat anti-allergisch is en zeer goed vocht opneemt: een voordeel voor iemand die allergisch is en snel transpireert. Leverbaar in diverse vulgewichten en lengte- en breedtematen.

Synthetisch dekbed (wasbaar en anti-allergisch)

‘Synthetisch’ klinkt misschien iets minder knus dan ‘dons’ of ‘wol’, maar u slaapt er
niet minder lekker onder. De synthetische Sleep & Dream dekbedden zijn gevuld met
zogenaamde holle vezels. Dit materiaal is zeer soepel en licht in gewicht. Het dekbed vormt zich daardoor precies naar uw lichaam. Deze dekbedden zijn uitermate geschikt voor mensen met astma of een bepaalde allergie. Ze zijn gemakkelijk te reinigen en daardoor ook aan te raden voor jonge kinderen.

4-seizoenendekbed

U kunt ook dekbedden combineren. In de warme zomer slaapt u bijvoorbeeld onder een dun dekbed, en in de winterse kou maakt u er een dekbed met een groter vulgewicht aan vast.

Deze duo-dekbedden verzekeren u dus van een ideaal slaapklimaat, vier jaargetijden lang. Alle bovengenoemde soorten zijn leverbaar als 4-seizoenendekbed. Verder hebben wij in onze collectie dekbedden gemaakt van Cashmere, Kamelenhaar, Linnen, Zijde, Eiderdons en Katoen.